Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKTallit:

Talleja on 4. Yhdessä asuvat kaikki ihanat ponimme, toisessa, isossa tallissa kaikki tuntilaiskauraturpamme, pienimmässä ja rauhallisimmassa varsat sekä isohkossa mutta rauhallisessa tallissa asuvat ns. kadehdittavan kauniit yksärit. Tallin jokaisen rakennuksen yhteinen lantala sijaitsee ulkona, tallin takana. Se on katos.

Ponitalli:

Ponitallissa asuu kaikki tallimme ponit yksäreitä lukuunottamatta. Ponitallissa on 40 karsinaa joista kaikki eivät suinkaan täynnä. Poneista suurin osa käy tunneilla mutta poikkeuksen tekee puoliyksäri Honey. Ponitallin oviaukko on tallipihaan päin. Tallirakennus on maalattu ulkopuolelta punaiseksi ja sisältä valkoiseksi. Ikkunanpuitteet on maalattu valkoisiksi. Karsinoissa on puoliovet, ei kaltereita. Tallin oviaukon vierestä lähtee käytävä jonka molemmilla puolilla on karsinoita. Sitten oikealle kääntyessään pääsee pesupaikalle ja vasemmalle kääntyessää varuste huoneeseen. Sitten käytävä jatkuu taas karsinarivistöt molemmilla puolillaan kunnes tulee vastaan ovi jossa lukee "Sulje ovi!" ja siellä on rehuvarasto. Siellä on kauralaari ja erillisen oven takana heinävarasto. Muut väkirehut ovat myös siellä.

Yksityistalli:

Yksityistallissa asuvat yksärit. Yksityistallissa on karsinoissa kalterit ja se on maalattu sisältä harmahtavan valkoiseksi. Ulkopuolelta yksityistalli on maalattu punaiseksi ja ikkunanpuitteet valkoisiksi. Siellä on erillinen rehuvarasto omana rakennuksenaan joka on rakennuttu 3 metrin päähän yksäritallista. Yksäritallissa ei saa tuntilaiset käydä jos eivät kysy lupaa ja jos hoitsu ei oo yksäri niin sitten sinne ei ole asiaa hoitajillakaan.

Iso talli:

Siellä asuu kaikki tuntihevoset. Siellä kaikki saavat hyöriä ja pyöriä. Isoon talliin tulee tuntilistat. Rakennus on sisältä valkoinen ja karsinoissa on puoliovet. Ulkoa rakennus on punainen ja siinä on valkoiset ikkunanpuitteet. Rehuvarasto on lisäsiipi tallirakennukselle.

Varsatalli:

Se on hiljainen ja rauhallinen. Siellä eivät yleensä vierailijat käy mutta oona ja kia päivittäin. Siellä asuvat varsat emiensä kanssa.

Koirankopit & ulkoiluaitaukset:

Koirankoppeja on 10 joista kaikki eivät suinkaan täynnä. Kopit ovat harmaiksi maalattuja ja nissää on punaiset katot. Kopit ovat tilavia ja ne on sijoitettu katoksiin joista johtaa aidatut polut valtaviin aidattuihin jaloittelutarhoihin. Jaloittelutarhoja on 10. 5 on pennuille ja 5 täysikasvuisille. Lisäksi koirakoppien lisäksi meillä on pieni kennelrakennus. Siellä on erikseen huone jossa koirat pestään ja hoidetaan esim. ennen näyttelyitä. Pakkasella otamme koirat sisälle tai laitamme niille "takit" joita säilytetään erillisessä huoneessa joka pursuu koirien kamoja.

 


Get your own Chat Box! Go Large!

©2019 Tervetuloa Kisa- ja siitostallikuunkuiskaukseen! - suntuubi.com